Simplu, rapid şi eficient! S-a lansat www.cattitude.ro!

Într-o zi, un prieten m-a întrebat:
"Crezi că de-a lungul timpului s-a ușurat procesul de creștere a unui animal de companie sau s-a îngreunat? Acum 15 ani era mai ușor să crești un animal de companie sau ți se pare că era mai greu?"

Răspunsul vine mai târziu, să începem cu începutul... :P

 Sunt George şi lucrez la o firmă naţionala care se ocupă cu statistici, cifre şi gadget-uri. Lucrez 12 ore pe zi, de la 7:00 dimineaţa până la 19:00 seara. Când plec de acasă băieţelul meu încă doarme şi mă simt foarte prost pentru că nu pot să îl duc şi eu la şcoală. Mă trezesc la 6:00 şi plec de acasă la 6:30. Apoi, mă aşteaptă multe ore de muncă, însă chiar îmi place ce fac şi fac cu plăcere.
 După 12 ore de lucru mă întorc acasă unde mă aşteaptă băieţelul meu, soţia mea şi Piky, căţeluşul meu. La 21:00 Matei, copilul meu, trebuie să se culce pentru a se odihni şi pentru a fi pregătit pentru o nouă zi de şcoală. Acum, gândiţi-vă şi voi! Doar două ore să stau cu băieţelul meu şi mai mult de o oră să o petrec făcând teme, nu deoarece nu vrea să le facă cu mama sa, ci pentru că îi este dor de mine şi vrea să petrecem cât mai mult timp împreună....?
 Aşadar, după ce se culcă Matei, vorbesc câteva zeci de minute cu Ana, soţia mea despre cum a decurs ziua şi ce s-a mai întâmplat. Căţeluşul Piky se tot agita prin preajmă şi făcea tot felul de "scheme". M-am gândit că poate vrea să mă joc cu el, însă el voia să mănânce! Da, îi era foarte foame!
 - Ana, ai uitat cumva să îl hrăneşti pe Piky? Vorbeam foarte uşor, asta pentru a nu-l trezi pe Matei care era în camera alăturată.

 - Ba da, adică.... am venit de la doctor cu Matei şi.... parcă i-am dat de mâncare. Oricum, mi se pare ciudată atitudinea lui. E neliniştit şi vrea atenţie. Aaaaa, am uitat.... a căutat mâncarea aia de îi place lui, Brit Care cu orez, în dulap, însă nu am mai găsit nimic. S-a terminat şi nu i-am dat decât o bucată de pâine.
 - Oh, dar de ce nu m-ai sunat?
 - De ce?
 - Să îţi dau link-ul către www.cattitude.ro, de unde i-am luat ultima dată de mâncare. Au deschis de curând în România şi au mâncare pentru animalele de companie foarte bună şi de calitate. Am citit undeva că au o gamă diversificată de produse. Livrează produsele oriunde şi sunt de încredere.
 - Chiar m-am gândit la site-ul ăla, dar m-am luat cu altele şi am uitat de el. Da, şi ai văzut că acum Piky nu mai e balonat? Adică, se mişcă mai uşor şi mai rapid?
 - Nu, voi fi mai atent! Stau mult la serviciu şi nu prea îmi sar în ochi aceste aspecte. Mă bucur mult pentru el. Chiar acum dau comandă de încă un sac cu mâncărică pentru el!
 - Mai bine, ia doi saci.... nu şti când rămânem fără şi căţelul moare de foame.
 - Sigur. Aşa ar fi perfect! Cât de ocupat aş fi, se rezolvă în 5 minuţele toată treaba! Eram de-a dreptul încântat când am deschis site-ul celor de la cattitude. Design frumos şi produse expuse elegant, cu stil. Se vede că sunt oameni serioşi!

 Să devină cunoscuţi, pe cei de la cattitude i-au ajutat cei de la la Creative Wings, dă un ochi şi pe site-ul lor: www.creative-wings.ro

P.s.: Am zic că lucrez cu cifre :))

Ce fericiţi suntem :)

 În concluzie, să cresc un animal de companie mi se pare mult mai simplu acum, deoarece am totul la îndemână. Nu mai trebuie să colind magazine întregi şi să bat atâta drum după mâncarea preferată a lui Piky. Acum, e super rapid. Ai totul la îndemână şi lumea a evoluat. Nu mai stai cu grijă că animăluţul de companie îţi murdăreşte portbagajul, pentru că ai pelerină pentru portbagaj, nu mai trebuie să stai cu frica că animalul tău de companiei se agită, deoarece ai centură de 
siguranţă şi multe alte produse interesante care sunt menite să-ţi facă viaţa mai uşoară. Ce mai aştepţi? Fuguţa că se epuizează stocurile pe cattitude.ro! ;)

Promit că sunt cuminte! :)

Comentarii

Postări populare