Treceți la conținutul principal

De ce să îţi cumperi panouri radiante cu infraroşu?

 Ei bine, am câteva motive (avantaje) care sigur îţi vor face cu ochiul şi te vor îndemna să-ţi cumperi măcar un panou radiant cu infraroşu. De ce să-ţi foloseşti economiile pentru a achiziţiona un panou radiant?  Da, ai citit bine, sunt ecologice! Nu degajă fum, noxe sau CO. O sobă obişnuită până se aprinde focul emană fum şi nu e tocmai ok. Dacă vântul suflă foarte tare, fumul nu mai urcă până la coş, ci se întoare şi s-ar putea să te alegi şi cu o intoxicaţie cu monoxid de carbon. De asemenea, dacă folosiţi panouri radiante cu infraroşu nu există riscuri de explozie sau asfixiere. Costurile de achiziţie şi montare sunt mai reduse în comparaţie cu achiziţionarea şi instalarea unui  sistem obişnuit de încălzire pe bază de centrală termică şi calorifere. Deci, economiile încep să-şi facă apariţia şi acest lucru este grozav! De ce ai cheltui mai mulţi bani când poţi avea căldură mai ieftină cu ajutorul panourilor radiante cu infraroşu? Pe lângă faptul că au un preţ redus aceste panouri au şi anumite beneficii asupra sănătăţii. O să-ţi împărtăşesc o mică parte din ele:

- îmbunătăţesc sistemul imunitar;
- menţin tensiunea arterială la valori normale;
- calmează durerile provocate de reumatism;
- încetinesc procesul de îmbătrânire;
- efecte pozitive asupra vederii;
- cresc calitatea somnului;
- ameliorează durerile provocate de menopauză;
- previn instalarea cancerului.Confort ridicat din mai multe puncte de vedere:

+ temperatură uniformă fără curenţi de aer;
+ nu mai sunteţi nevoiţi  să băgaţi lemne în foc;
+ aveţi o temperatură constantă 24/24 ore. Aspectul este asemeni unui tablou, fără ţevi. Se pot personaliza panourile radiante cu infraroşu, rezultând adevărate opere ce încântă privirea.

Dacă nu prea ştiţi "cu ce se mănâncă" vă invit să citiţi şi articolul: despre încălzirea cu panouri radiante cu infraroşu.

Şi dacă v-am convins, puteţi să comandaţi cu încredere aceste panouri de pe site-ul: http://www.panouriradiante-incalzire.ro.

Comentarii

  1. Foarte bine structurat articolul, iar combinația lectură+ceai fabuloasă! Mai trec.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

"O viaţă mai bună" de Anna Gavalda - recenzie

Titlu: O viaţă mai bună;Autor: Anna Gavalda;Categorie: Beletristică;Editura: Polirom.
 Anna Gavalda (n. 1970) este una dintre cele mai apreciate romanciere franceze contemporane. A debutat in 1999, cu volumul de povestiri As vrea sa ma astepte si pe mine cineva (Polirom, 2006), distins cu Le Grand Prix RTL-Lire 2000. Acesta a fost urmat de romanele O iubeam (2002; Polirom, 2003, 2014) si Impreuna (2005; Polirom, 2005, 2011, 2014), ajunse imediat pe listele de bestselleruri din toata Europa si adaptate pentru marele ecran. A mai publicat citeva volume de povestiri, carti pentru adolescenti si romanele Cea care alina (2008; Polirom, 2008), Darul unei zile (2009; Polirom, 2010) si Billie (2013; Polirom, 2015).

 Sunt sigur că ne dorim cu toţii o viaţă mai bună, mai uşoară, mai faină sau o viaţă liniştită. Anna Gavalda, în cel mai recent roman al său tradus şi în România şi apărut la editura Polirom, conturează două poveşti diferite a doi tineri care privesc viaţa superficial, dar care aspir…

Cum arată pentru mine aspiratorul viitorului...

 Şi eu mă număr printre cei care sunt puţin leneşi şi parcă n-am pornirea necesară să mă apuc de curăţenie. Nu daţi cu pietre, sunt sincer şi cred că şi voi vă regăsiţi în cuvintele de mai sus, aşa-i? Ok, tocmai am scăpat de o bătaie. Să continuăm....

  Chestia cu programatul, adică de la 10:00 mă duc la teatru şi apoi vin acasă şi de la 12:00 fac curăţenie nu funcţionează. Pur şi simplu se găseşte altceva de făcut şi uit complet de curăţenie. 

 Am căutat şi tot căutat un aspirator care să-mi vină în ajutor şi care să vină din viitor şi nu am găsit. Chiar dacă nu am găsit, măcar o să îmi imaginez unul care să îndeplinească toate dorinţele mele şi el o să fie mândru de mine şi eu o să fiu mândru de el. Şi eu, atunci, o să-l numesc aspiratorul viitorului... şi el o să fie încântat cu un aşa titlu.

 În primul rând, în viziunea mea, un aspirator al viitorului trebuie să aspire singur. Eh, cum? Păi, eu stau pe canapea şi privesc un film bun, iar el aspiră toată mizeria din: dormitor, baie, bu…

„Endal” de Allen şi Sandra Parton - recenzie

„Cel mai bun prieten are, adesea, patru picioare.” – Colette

 O lectură uimitoare şi puternică prin mesajul pe care reuşeşte să îl transmită. O lectură tristă, dar cu multe nuanţe de fericire, inserate printre paragrafe...

 Pentru că nu mai avea nimic interesant pe lista de lectură, am dat un ochi prin biblioteca de la liceu şi astfel am găsit o colecţie de patru romane reunite într-o singură carte. Imediat ce am zărit cartea scrisă în cinstea lui Endal, am simţit că trebuie să citesc şi eu cartea. Am început lectura bucuros şi am devorat cartea în  mai puţin de trei ore, reuşind cu brio să mă prindă în mrejele ei şi să mă ţină până am terminat-o de citit.

  Povestea care a stat în spatele acestei impresionante cărţi este una cât de poate de reală, trăită pe pielea scriitorilor, lucru ce conferă autenticitate şi veridicitate operei.

 La baza romanului stau doi tineri fericiţi care se înţeleg foarte bine. Pentru că se pornise "Războiul din Golf", Allen Parton se înrolează volunta…