De ce să îţi cumperi panouri radiante cu infraroşu?

 Ei bine, am câteva motive (avantaje) care sigur îţi vor face cu ochiul şi te vor îndemna să-ţi cumperi măcar un panou radiant cu infraroşu. De ce să-ţi foloseşti economiile pentru a achiziţiona un panou radiant?  Da, ai citit bine, sunt ecologice! Nu degajă fum, noxe sau CO. O sobă obişnuită până se aprinde focul emană fum şi nu e tocmai ok. Dacă vântul suflă foarte tare, fumul nu mai urcă până la coş, ci se întoare şi s-ar putea să te alegi şi cu o intoxicaţie cu monoxid de carbon. De asemenea, dacă folosiţi panouri radiante cu infraroşu nu există riscuri de explozie sau asfixiere. Costurile de achiziţie şi montare sunt mai reduse în comparaţie cu achiziţionarea şi instalarea unui  sistem obişnuit de încălzire pe bază de centrală termică şi calorifere. Deci, economiile încep să-şi facă apariţia şi acest lucru este grozav! De ce ai cheltui mai mulţi bani când poţi avea căldură mai ieftină cu ajutorul panourilor radiante cu infraroşu? Pe lângă faptul că au un preţ redus aceste panouri au şi anumite beneficii asupra sănătăţii. O să-ţi împărtăşesc o mică parte din ele:

- îmbunătăţesc sistemul imunitar;
- menţin tensiunea arterială la valori normale;
- calmează durerile provocate de reumatism;
- încetinesc procesul de îmbătrânire;
- efecte pozitive asupra vederii;
- cresc calitatea somnului;
- ameliorează durerile provocate de menopauză;
- previn instalarea cancerului.Confort ridicat din mai multe puncte de vedere:

+ temperatură uniformă fără curenţi de aer;
+ nu mai sunteţi nevoiţi  să băgaţi lemne în foc;
+ aveţi o temperatură constantă 24/24 ore. Aspectul este asemeni unui tablou, fără ţevi. Se pot personaliza panourile radiante cu infraroşu, rezultând adevărate opere ce încântă privirea.

Dacă nu prea ştiţi "cu ce se mănâncă" vă invit să citiţi şi articolul: despre încălzirea cu panouri radiante cu infraroşu.

Şi dacă v-am convins, puteţi să comandaţi cu încredere aceste panouri de pe site-ul: http://www.panouriradiante-incalzire.ro.

Comentarii

  1. Foarte bine structurat articolul, iar combinația lectură+ceai fabuloasă! Mai trec.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare