Din iubire pentru smartphone...

  După mine pentru un smartphone folia protectoare este importantă, deoarece oferă protecţie, un lucru esenţial pentru "supravieţuirea" cât mai îndelungată a smartphone-ului tău! E utilă, versatilă, frumoasă şi protectoare. Are, de asemenea, un munte de  avantaje, eu am ales să-ţi prezint doar cinci şi sper că am să te conving să-ţi cumperi şi tu una, din respect şi dragoste pentru smartphone, mai ales că site-ul prietenilor noştri de la smartprotection.ro oferă reduceri la foliile de protecţie, datorită campaniei lor pentru Valentine's Day (valabilă în perioada 10-14 februarie):1) Ecranul nu se va mai zgâria.

Ştim cu toţii că o zgârietură, cât de mică, a ecranului dă un aspect neplăcut telefonului tău. Astfel, dacă ai folie protectoare peste ecran eviţi situaţiile urâte, în care aspectul smartphone-ului scade.2) Se aplică foarte uşor şi chiar tu poţi să faci operaţia aceasta.

 Urmăreşte videoclipul de mai jos, te ajută enorm:3) Protecţie anti-şoc.

4) Design plăcut, care nu afectează claritate imaginii transmise de ecran.

Asta pentru că este transparentă 100% şi oferă claritate Full HD, iar culorile display-ului tău vor fi originale.5) Se poate înlocui, dacă folia păţeşte ceva şi e chiar ieftină!


PĂREREA CUMPĂRĂTORILOR


Să ne citim cu bine şi data viitoare! :)

Comentarii

Postări populare