Dragă "Blogal Initiative"...


Dragă "blogalinitiative.ro",

  Ştiu că eşti ocupat, ştiu că nu ai timp, dar aş vrea să-ţi scriu această scrisoare în semn de "mulţumesc pentru tot".
 Prin intermediul tău am descoperit o mulţime de campanii, de sponsori, de articole şi de prieteni, într-un timp destul de scurt, să ştii. 
 Prin campaniile tale ne motivezi să ne punem imaginaţia la treabă şi să scriem articole pe diverse teme interesante, pe diverse teme grele sau uşoare, te apreciez pentru asta!
 Să-ţi zic cum de te-am descoperit în lumea aceasta virtuală ? Păi... cred că am primit o invitaţie de la un prieten de pe o reţea de socializare să-ţi apreciez pagina ta. Am găsit link-ul site-ului tău pe pagină şi am apăsat pe el, curios fiind. Nu l-am închis până ce nu am scris şi eu un articol la o campanie şi, astfel, azi sunt la petrecerea ta! La mulţi, mulţi, mulţi ani! 
 Acum, vreau doar să-ţi mulţumesc că exişti şi ştiu că în spatele tău e o întreagă echipă, care munceşte odată cu tine pentru a aduce cele mai faine campanii în mediul on-line, în România. Nu-ţi zic doar ţie clasicul "La mulţi ani", ci întregii echipe care stă în spatele tău şi-ţi ghidează paşii, astfel n-ai cum să dai înapoi, mergi înainte mereu.
 Uite, vreau să-ţi arăt că eşti celebru:
- 200.000 de Euro premii pentru bloggeri
- 400 de campanii
- peste 150 de clienți
- peste 2.000 de bloggeri participanți
- peste 18.000 de articole în campanii
 Da, crede-mă, este meritul tău şi al echipei tale! Bravo şi la cât mai multe campanii frumoase!

Cu drag, 
     un cititor de-al tău.


Comentarii

Postări populare