Colacul de salvare al telefonului meu


Întotdeauna mi-au plăcut petrecerile fastuoase şi niciodată n-am refuzat o invitaţie la acest tip de party-uri. Pur şi simplu, le ador!

Însă ultima petrecere la care am participat a fost un dezastru total! Să începem cu începutul...

După ce am primit invitaţia la petrecerea Mirunei am fost sigur că o să fie o petrecere reuşită, drept pentru care mi-am ales cu grijă costumul şi pantofii. Bineînţeles, fiind în epoca tehnologiei mi-am luat şi telefonul cu mine. Am ajuns la petrecere, am dansat şi m-am distrat pe cinste.
Momentul special la acest party a fost  reprezentat de aducerea unui bol cu punci, tipic american. Avea în el de toate: nectarine, mere, rom, vin alb, miere, lime şi multe altele. Am vrut să fac o poză bolului, dar întâmplarea a făcut să mă împiedic de o treaptă ce făcea diferenţa dintre zona meselor şi zona scenei. Telefonul meu a plonjat în minunatul şi gustosul punci de fructe, iar eu, din fericire, nu am păţit nimic.
Toată lumea era speriată de starea telefonului meu, ultimul model Allview, şi nu de starea mea. Atât din spatele meu, cât şi din faţa mea, auzeam întrebări de genul:
- Săracul telefon, o fi păţit ceva?
- Nu cumva s-a stricat?
- S-o fi zgâriat?
Am încercat să îi liniştesc pe toţi cu privire la starea telefonului meu, căci eram sigur că nu a păţit nimic. De ce nu a păţit nimic?
- Are husă de silicon Allview şi, în plus, are şi folie de sticlă securizată Allview, nu vă faceţi griji! Le-am comandat de pe Husa Folie Protectie!- Am crezut că s-au dus pe apa sâmbetei sutele de euro, zise uşurat Mihai, un coleg de-al Mirunei.
- Şi eu, întări spusele lui Mihai, Georgeta.
- Dar chiar nu a păţit nimic, nimic? Se auzi în cor câţiva invitaţi.
- Nu, absolut nimic!
- Eu dacă îl scăpam în punci, acum nici nu mai funcţiona, spuse Miruna tristă.
- Ei, dacă nu ai şi tu husă şi folie de sticlă securizată Allview.... Trebuie să îţi cumperi, costurile finale nu-s chiar aşa mari. Recomand produsele vândute de Huse Folie Protectie!
- Aşa e, George!
- Şi eu vreau, şi eu vreau, am auzit rând pe rând invitaţii. Colace de salvare pentru telefoanele noastre vrem şi noi!
Comentarii

Postări populare