Fii la modă, la birou sau la distracţie, cu ajutorul magazinului La Femme!La Femme propune o gamă largă de produse pentru femei, de la rochii, până la geci şi sacouri. Multe sunt potrivite, deopotrivă, pentru o zi la birou sau o petrecere.

La Femme a apărut din pasiune pentru haine şi a reuşit să se menţină pe un loc important în ceea ce priveşte piaţa hainelor.

De ce La Femme şi nu alt magazin de haine?

- pentru că zilnic sunt produse reduse până la 50%;
- pentru că este un magazin care s-a impus prin respect, timpul garantând acest lucru, istoria magazinelor La Femme începând din anul 1994,  când pe strada Teilor, la numărul 27 bis, în Piteşti, se deschide primul magazin.
- pentru că găseşti o gamă amplă şi diversificată de produse, magazinele La Femme concentrându-se pe multe tipuri de haine şi accesorii, nelimitându-se doar la câteva produse.
- pentru că găseşte rochii de calitate şi foarte rafinate de la mica sumă de doar 40.00 de lei;
- pentru că găseşti bluze elegante de seară pornind de la preţul de doar 35.00 de lei;
- pentru că ai 20% reducere dacă eşti studentă sau elevă;
- pentru că ai transport gratuit la comenzi de peste 99.99 de lei.


Sunt de încredere cei de la La Femme?

Bineînţeles, La Femme este un magazin de haine de încredere, fiind atestat de TRUSTED.ro începând cu luna iunie 2013.

Sunt comunicativi cei de la La Femme?

Da, deoarece răspund cu calm şi te înţeleg când ai o problemă care are legătură cu ei sau cu termenul de livrare. Au chiar şi o căsuţă pe site, unde îţi propun să li te adresezi dacă ai nevoie de ajutor. Dacă nu sunt online, nu te întrista, de cum vede primul operator mesajul tău, sigur nu vei rămâne fără răspuns (chiar am testat acest lucru acum câteva zile).

Şi dacă vreau să citesc o părere despre o rochie sau un produs de la ei de pe site, unde o pot găsi?

Pe blog-ul lor www.lafemme.ro/blog/ poţi citi câte păreri vrei despre produsele pe care ţi le doreşti, dar nu eşti sigur/ă dacă vrei să le comanzi sau nu. Pe blog au şi câteva tutoriale (scrise) în care îţi explică lucruri esenţiale, precum "Cum purtăm salopeta".


Pentru a fi la curent cu ultimele produse adăugate pe site, cu ultimele oferte şi coduri de reducere, urmăriţi echipa "La Femme" pe facebook, pe youtube , pe twitter şi pe pinterest.

Comentarii

Postări populare