La Braşov mă voi duce!

Poza este făcută de mine.
 Că tot se apropie Paştele cu paşi repezi, tare mult mi-ar plăcea să merg într-o excursie scurtă, maxim două, trei zile în Braşov. Aş putea participa la Slujba de Înviere la "Biserica Neagră" şi a doua zi de Paşte aş putea să vizitez şi Centrul Vechi. Dacă am timp poate şi Poarta Ecaterinei şi, de ce nu şi Turnul Negru?
 Cu toate că am carnet de conducere, maşina e la service, aşa că am să închiriez una de la Rent a car Bucureşti. Una exact ca a mea, un CHEVROLET AVEO. Elegantă şi uşor de condus, o adevărată plăcere să călătoreşti în ea!
Ai carnet de conducere, dar ai o problemă cu maşina sau nu ai o maşină? Ei bine, "Închirieri auto Bucureşti"  sau "Rent a car Bucureşti" îţi vine în ajutor cu multe modele de maşini, perfecte pentru o vacanţă meritată. De ce să alegi "Rent a car" şi nu altă firmă de închirieri auto?

- pentru că sunt rapizi;
- pentru că au preţuri mici;
- pentru că această firmă se adaptează nevoilor tale de închirieri auto pentru aţi oferi cele mai bune soluţii;
- pentru că sunt serioşi;
- pentru că au o ofertă foarte diversificată de branduri de top;
- pentru că oferă servicii competitive.

Care sunt condiţiile de închiriere?

Am extras un pasaj de la ei de pe site:

"În momentul în care veţi prelua maşina trebuie să semnaţi în mod obligatoriu contractul de închirieri maşini şi să prezentaţi în original permisul de conducere şi actul de identitate. Trebuie să aveţi permis de conducere de cel puţin un an (în situaţia în care permisul este mai nou de un an veţi achita o taxă de 5 euro pentru fiecare zi de închiriere).

Maşinile închiriate din Bucureşti, nu pot fi conduse în afara drumurilor naţionale. Este interzisă folosirea maşinii pe drumurile neasfaltate şi pe drumurile forestiere. Costul eventualelor daune produse pe astfel de drumuri va fi suportat integral de client prin reţinerea unei parţi din garanţie după caz."

Ce documente sunt necesare la preluarea maşinii?

- buletinul în original;
- permis de conducere valabil;
- bilet de avion (opţional, pentru situaţii speciale).

Unde pot fi contactaţi cei de la Rent a car?

La numărul de telefon: 0760193060, sau pe e-mail: rentacarotopeni85@gmail.com.

Vacanţe plăcute şi sper să aveţi o exerienţă frumoasă cu maşinile Rent a car! :)

Comentarii

Postări populare