5 motive pentru care merită să îţi cumperi cărţi de pe târgulcărţii.roDe câte ori ţi-ai dorit o carte, dar preţul era mult prea mare pentru buzunarul tău? De câte ori ai văzut o carte nouă, însă ai zis să mai aştepţi puţin, poate se mai ieftineşte? Ei bine, acum nu mai trebuie să îţi faci griji! Târgul Cărţii îţi oferă o gamă variată de cărţi la preţuri foarte, foarte mici, perfecte pentru buzunarul tău.

Ca să te conving că librăria şi anticariatul târgulcărţii.ro este un site de pe care merită să comanzi cărţi, am să îţi ofer cinci motive.

Merită să cumperi cărţi de pe târgulcărţii.ro, pentru că....

1) Ai zilnic promoţii şi reduceri substanţiale, chiar la noutăţi.

 O mare parte din cititori refuză să meargă în librăriile fizice, deoarece preţurile sunt întregi şi rar sunt reduceri, lucru real. În ultimii ani, cititorii în serie (care citesc carte după carte) au ales să comande cărţile de pe internet, on-line fiind mult mai ieftin. Târgul Cărţii propune o gamă largă de cărţi la preţ redus şi, astfel, economiseşti bani.  De asemenea, pe târgulcărţii.ro poţi urmări foarte uşor noile apariţii şi promoţii în fiecare zi în secţiunea de "Noutăţi". 2) Sunt pasionaţi de ceea ce fac şi tratează clienţii cu respect.

 Oamenii din spatele site-ului târgulcărţii.ro se strădiesc să aducă noutăţi şi cărţi vechi, deopotrivă, şi tot ce fac, fac cu dragoste pentru cititori. O muncă pe care o faci doar pentru a fi făcută sau doar pentru bani, e o corvoadă. 
 Respectul de care dau dovadă cei de pe târgulcărţii.ro este de admirat. Răbdători şi inteligenţi, rezolvă rapid problemele care apar şi preiau orice comandă cu atenţie şi grijă. 


3) Poţi găsi cărţi vechi şi rare.

 Cărţile vechi au farmecul lor aparte. Mirosul şi fragilitatea paginilor îngălbenite le acordă o notă de nobleţe şi autenticitate, trecând cu bine testul timpului. Poţi "scotoci" şi găsi în anticariatul târgulcărţii.ro sute de cărţi şi volume vechi şi rare, pregătite să îţi completeze colecţiile incomplete. 


4) În 30 de zile poţi returna cărţile.

 Dacă eşti nemulţumit de cărţile livrate sau pur şi simplu nu le mai doreşti, le poţi returna în maxim 30 de zile, suma plătită de tine fiind restituită INTEGRAL de către Târgul Cărţii.5) Este un magazin de încredere.

 Cum îţi dai seama că site-ul târgulcărţii.ro este un magazin de încredere? Foarte simplu, trebuie doar să urmăreşti insigna eliberată de "TRUSTED.RO", prin care târgulcărţii.ro este numit magazin de încredere. Aşa că poţi comanda fără să îţi faci griji, nu vei fi păcălit! Comandă cu încredere! :) În afară de aceste motive mai sunt multe altele, precum: taxa unică de livrare 11.99 lei sau livrarea rapidă în 24 de ore de la preluarea comenzii.

Pentru mine, Târgul Cărţii rămâne ca fiind cel mai bun anticariat şi librărie din România. 

Comentarii

Postări populare