Alegerea chiuvetei perfecte pentru baia ta!


  Amenajarea băii a fost, este şi va fi întotdeauna o operaţiune esenţială pentru aspectul general al casei. Baia este o încăpere care nu trebuie amenajată superficial, căci de câte ori n-ai ajuns obosit şi după un duş te-ai simţit mai bine? Dacă tocmai te-ai mutat într-o casă nouă sau vrei să înlocuieşti obiectele vechi din baie cu ceva mai nou şi versatil, atunci ai ajuns unde trebuie, pentru că am să-ţi recomand 7 lavoare premium, marca Evivo, fabricate din marmură, care sunt ideale pentru baia ta.

1. Lavoar baie TINA 1 by Spatio


Untitled.jpg
Cu un design simplu, acest lavoar atrage cu siguranţă privirile vizitatorilor tăi, fiind perfect pentru garsoniere sau băi de dimensiuni mici. De asemenea, lavoarul Tina este desăvârşit pentru copii, întrucât este destul de micuţ, aceştia putând să-şi spele mânuţele cu uşurinţă. Având un finisaj lucios, 10 ani garanţie şi o calitate ridicată, lavoarul Tina rămâne o alegere excelentă pentru oamenii care iubesc non-culoarea alb şi obiectele ce se încadrează în tipul minimalist. Pereţii înalţi şi forma pătrată aduc un plus de originalitate lavoarului, aşa că merită, desigur, să-l cumperi.

 2. Lavoar baie TEODORA 90 L by Spatio
Lavoarul Teodora este grozav pentru băile mari şi luxoase, deoarece are o capacitate de 90 de litri şi dimensiuni de 900X310. Mie personal îmi place foarte mult cuva ovală, în formă de semilună, şi partea din dreapta lavorului pe care poţi aşeza săpunuri lichide, săculeţi cu lavandă, lumânări parfumate şi alte recipiente. Chiuveta baie marmura Teodora reuşeşte să surprindă cumpărătorul cu design-ul ei fain. Fabricat din marmură, rezistent la şocuri şi raze ultraviolete, lavoarul Teodora m-a convins că este cu adevărat special pentru baia mea.


3.  Lavoar baie TALIDA 80 by Spatio
Lavoar baie compozit Talida atinge cota maximă de perfecţiune în materie de design. Forma pătrată a lavoarului nu numai că dă un aspect plăcut băii, dar şi îţi încântă vederea, fiind arătos şi fermecător. Simpla chiuvetă nici nu se compară cu calitatea, frumuseţea şi design-ul lavoarului Talida. Acest lavoar este o achiziţie bună, de vreme ce este făcut din marmură de calitate superioară (albă precum zăpada proaspăt cernută din cer), insuflând unei obişnuite băi un aer încărcat de puritate şi optimism. 


4. Lavoar baie PAMELA 90 by SpatioLavoarul Pamela este una dintre cele mai utile lavoare din marmură, pentru că are două locuri (în dreapta şi în stânga) unde poţi pune produse şi parfumuri. Ideală mai ales pentru femei, deoarece ele au mai multe produse de machiaj, pentru păr etc. decât bărbaţii, ocupând dulapuri întregi. Acum, cu lavoarul Pamela se pot aşeza foarte uşor pe marginile lavoarului, astfel poţi elibera un raft mai aglomerat din dulap.

 Este, la fel ca celelalte, făcută din comozit de marmură incastrabilă, de o calitate premium, rezistentă la zgârieturi şi are o suprafaţă caldă la atingere.

5. Lavoar baie OLIMPIA by SpatioOh, da! Acest lavoar este de departe cel mai fain, cel mai minunat, cel mai cel dintre toate. De cum l-am văzut pentru prima dată pe site-ul Evivo am ştiut că este făcut pentru mine. Forma lui este una diferită faţă de toate celelalte lavoare şi aspectul lui este unul de admirat. Pentru mine, lavoarul Olimpia reprezintă modelul de chiuvetă pe care aş vrea să o am cu orice preţ în baia mea. Sunt îndrăgostit de forma specială şi de fundalul ales pentru a poza acest lavoar. Lavoarul mă duce cu gândul la ceva exotic, tropical...

 Lavoarul Olimpia este ultra igienic şi mult mai mult decât rafinat şi elegant. Chiar ultimele cuvinte îl descriu minunat: rafinat şi elegant.

6. Lavoar baie dublu HELGA 120 D by Spatio
Penultimul lavoar pe care ţi-l recomand este unul dublu. Mi s-a părut o idee practică lipirea celor două lavoare, astfel vor putea să folosească ghiuvetele două persoane. Despre aspect îţi spun că este unul obişnuit, dar inteligent gândit, pentru că şi aceste lavoare atrag uşor privirile, mai ales pentru că sunt duble.

 Dacă şi tu aştepţi o grămadă de timp ca iubitul/iubita să iasă de la baie, pentru a putea folosi şi tu ghiuveta, acum nu mai este o problemă şi vei câştiga o grămadă de timp, pe care poţi să ţi-l petreci, mai apoi, după bunul tău plac.

7. Lavoar baie duet II by Spatio, compozit de marmură, bază neagrăUltimul lavoar este unul format din două piese: una neagră (baza lavoarului) şi una albă. Combinaţia dintre non-culorile alb şi negru este una reuşită, pentru că este o plăcere să priveşti lavoarul. Este pe gustul meu şi ţi-l recomand cu încredere dacă îţi plac non-culorile alb şi negru alăturate.  Tot cu un aspect venit din viitor, lavoarul Duet se încadrează perfect în categoria lavoare cu un design unicat şi autentic.


Dacă veţi căuta pe google "design baie" veţi găsi o grămadă de rezultate, dar care să fie cele mai bune? Cele mai calitative? E nevoie doar să scrieţi evivo.ro pentru a afla răspunsurile!

La fel de importantă precum orice altă cameră a casei, baia trebuie amenajată cu stil şi rafinament, obiectele marca Evivo fiind ideale pentru această operaţiune. Ştiu şi eu cât de greu este să alegi cele mai bune şi calitative lavoare, dar cu Evivo nu vei da greş, pentru că toate obiectele fabricate de ei au o calitate ridicată. Alege Evivo! Evivo, pentru casă şi bucătărie!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare