Cadoul ideal


 Dacă participi la un eveniment important, evident că ţinuta trebuie să fie mult mai mult decât elegantă. Trebuie să fii atent chiar şi la cele mai mici lucruri, dar care fac diferenţa dintre un outfit rafinat şi unul normal. 
 Când mă gândesc la elemente mici, însă care au un important rol şi un impact puternic,  îmi vin în minte următoarele două cuvinte: butoni cămaşă. Butonii, pentru cei care nu ştiu, sunt acele accesorii folosite în locul nasturilor mânecilor cămăşii, pentru a oferi un aspect mult mai sofisticat ţinutei.
 De la butoni sub formă de scuter, de cub rubik, de bilă biliard 8, până la butoni strălucitori, cu un design delicat, perfecţi pentru gentlemeni, site-ul accesorilul.ro vine în întâmpinare bărbaţilor cu o gamă vastă de produse, pentru gustul şi buzunarul fiecăruia. Alături de preţurile tentante, accesorilul.ro oferă livrare gratuită la comenzi de peste 150 de lei, dar şi garanţie şi retur. Încă de la începuturi magazinul accesoriul.ro s-a pornit ca un magazin online de accesorii bărbăteşti, care să aducă în atenţia cumpărătorului o gamă variată de butoni de cămaşă şi papioane, misiunea lor fiind de a satisface cumpărătorul şi de a oferi cele mai bune servicii.


 Mie îmi plac mult butonii Cămaşă Royal Multicolor şi i-aş alege de fiecare dată când merg la festivităţi sau evenimente. Sunt pe gustul meu, deoarece combinaţia de culori este una reuşită, iar forma pătrată mă face să îi aleg de fiecare dată. Iarna se apropie cu paşi repezi şi mai sunt fix 59 de zile până la Crăciun, aşa că voi alege această sărbătoare plină de magie pentru a purta butonii Royal Multicolor şi sunt sigur că-mi voi impresiona oaspeţii şi familia. De asemenea, o pereche de butoni poate fi cadoul ideal de Crăciun pentru soţ/
prieten/ tată. Ambalaţi într-o cutie decorată cu o fundă, aceşti butoni sunt desăvârşiţi pentru a fi dăruiţi. Atunci când îi alegeţi, asiguraţi-vă că butonii îmbină într-un mod armonios culorile preferate ale bărbatului pentru care îi cumpăraţi, ţinând cont şi de costumele pe care acesta le poartă de obicei. Sigur cadoul îl va impresiona şi nimic nu poate fi mai frumos decât un cadou oferit din inimă gândindu-te la persoana respectivă, aşa cum zicea şi Ralph Waldo Emerson: "Un adevărat cadou cuprinde o parte din tine însuţi." 

Comentarii

Postări populare