De ce să alegi serviciul de repatriere Funebri Santa Maria


"Vine o zi, vine o zi când se va sfârşi. 
Nimeni nu va şti, nimeni nu va şti oare când va fi. 
Vine o zi, vine o zi iar de voi pleca, 
Nimeni nu va şti, nimeni nu va şti cât voi regreta, 
Cât voi regreta, cât voi regreta..." -  Holograf, Vine o zi.

 Atunci când o persoană dragă ajunge la sfârşitul drumului său şi păşeşte în Ceruri, durerea pe care o simţi în acele momente poate fi deja prea mult ca să mai fii în stare să te ocupi şi de formalităţile care intervin.
 Tocmai de asta am să-ţi prezint astăzi câteva motive pentru care merită să alegi serviciul de repatriere Santa Maria. Ei te vor ajuta şi-ţi vor face suferinţa puţin mai uşoară, luându-şi de pe umeri una dintre cele mai mari griji, şi anume aceea de a aduce decedatul pe teritoriul ţării noastre.
Dacă vei deschide calculatorul şi vei scrie pe google: “transport funerar international” sau “transport decedaţi” îţi vor apărea o mulţime de rezultate, preţurile fiind mult prea mari, dar cum şti care e cea mai bună firmă de repatriere? Iată motivele pentru care merită să alegi firma Santa Maria:
+Rapiditatea;
+Preţurile mici;
+Seriozitatea.
 Sunt sigur că motivele de mai sus sunt principalele lucruri pe care le caută clienţii şi nu numai în acest domeniu, ci în fiecare domeniu de pe piaţă. Rapiditatea cu care Repatriere România rezolvă problema este un adevărat atuu al acestora, ei rezolvând totul fără vorbe în plus sau "mâine vom rezolva problema", însă nici poimâine nu se rezolvă. Preţurile practicate de aceştia sunt mici, pentru buzunarele tuturor, astfel încât toţi oamenii să aibă acces la serviciile oferite de Repatriere România. Seriozitatea este, de departe, o caracteristică specifică lor, întrucât calitatea de a fi serios nu o au toate firmele care fac parte din nişa repatrierilor. Pe lângă acestea, încrederea şi respectul faţă de clienţi sunt alte două motive pentru care merită să îi alegi pe cei de la Repatriere România. 
 Maşinile în care vor fi transportate trupurile sunt curate, respectând normele de igienă, fiind dotate la standarde europene. Repatrierea se va face doar în sicrie de zinc, introducându-se în altul, de lemn. Sigilarea sicriului de zinc cade în atribuţia firmei şi nu se percepe nici o taxă pentru acest serviciu, lucru de apreciat.
 În clipele dificile, Funebri Santa Maria vine ca o alinare pentru durerea mare din sufletele oamenilor, reuşind să uşureze procedurile de aducere în ţară a trupului decedatului. Repatriere România colaborează cu toate asociaţiile funebre din Italia, Spania, Germania, Franţa, Belgia, Anglia, Norvegia, Suedia, Grecia şi Austria, astfel încât acoperă o arie foarte mare şi cel drag vouă este adus în ţară fără complicaţii.
 Puteţi lua legătura cu cei de la Repatriere România prin intermediul e-mail-ului: contact@repatriere-romania.ro sau prin intermediul telefonului: 0040724888853. 

Comentarii

  1. Genială ideea de a sintetiza informația sub forma imagine-text!
    Un articol de podium, felicitări!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare