Surprinde cele mai frumoase trasee cu camera auto DVR Navitel


  Cel mai fain cadou pe care l-am primit vreodată de ziua mea a fost o vacanţă de o săptămână în Provence, Franţa. Nu mă aşteptam, dar mama mea a considerat că merit această vacanţă, întrucât ştia că îmi place lavanda. Nici nu e greu de ghicit: am un săculeţ cu lavandă pe un raft, în bibliotecă, poza de copertă de pe facebook e cu un câmp de lavandă, iar parfumul pe care-l folosesc acum are aromă de lavandă, lămâie şi muşcată. 
  2 bilete dus-întors Bucureşti-Provence, plecarea peste o săptămână, totul cadou, ce-ţi poţi dori mai mult? 
 A doua zi, am anunţat-o şi pe prietena mea, ne-am făcut bagajul şi am pornit spre aeroport. 
 Zborul a decurs fără incidente. Vremea era atât de frumoasă în Provence!   Soarele provensal ne mângâia fețele, mirosul de lavandă ne îmbrăţişa din toate părţile, iar localnici ne zâmbeu fără reţineri. 
 Am închiriat o maşină şi am pornit spre comuna Saint Martin de Pallières, întrucât acolo ne-a rezervat o cameră mama mea. 
 După vreo 5 ore de condus, drumul era împărţit în două benzi, mărginite de câmpuri de lavandă mov, parfumată. Într-un câmp de lavandă, o femei cu un coş de braţ şi cu o pălărie albă pe cap culegea lavandă, îngândurată.
- Ah, nu! Starea de spirit a prietenei mele se schimbase în câteva secunde. 
- Ce-ai păţit? 
- Nu mai am baterie la telefon. Încercam să filmez drumul atât de liniştit şi liber, dar şi rândurile de lavandă...
- Caută, te rog, în rucsacul meu, vezi că e o cameră auto DVR Navitel, cât timp opresc eu maşina.
 Am tras maşina pe dreapta şi am fixat camera auto. 
- Ce imagine clară! Habar n-aveam că ai o cameră auto în rucsac. De ce n-ai fixat-o deja? Eu cred că aş fi filmat şi drumul până la serviciu, la cât de fain se vede.
- M-am gândit că o să ne folosească. Filmarea ne va rămâne ca amintire.
- Ce model e?
- NAVITEL MSR700. 1080P full HD. Unghi larg de vizualizare de 170°. Înregistrare în buclă continuă, fără pauze între fragmentele video. Mi-am luat-o când am citit câteva review-uri pe internet, nu de mult. Asta e o ocazie specială, aşa că am zis să o folosim pentru prima dată. Într-adevăr, chiar e minunată!
 Am ajuns la destinaţie pe înserat, când cerul era împărţit în fâşii roşiatice, iar soarele se retrăsese în nori, coborând lent. O pasăre Chaffinch poposi într-un arbore, probabil ostenită, după o lungă călătorie. Ne-am retras şi noi în camera hotelului, odihnindu-ne după o lungă, dar frumoasă zi. 

sursă poza 1: pixabay.com
sursă poze colaj: navitel.ro

Comentarii

Postări populare