Dragii mei, viitori părinţiDragii mei, viitori părinţi, 

 Aici unde sunt acum este foarte întuneric şi cu greu am reuşit să vorbesc cu cineva şi să-l conving să vă scrie. I-am promis că n-o să fac prea mari probleme când o să vin în familia voastră, aşa că a acceptat propunerea mea şi a spus că e de acord să vă scrie o scrisoare în numele meu. Eu nu ştiu încă alfabetul şi nici să scriu, dar această persoană a spus că mă ajută. 
 Mai sunt 2 luni până voi face cunoştinţă cu voi,  vă rog să mă aşteptaţi cu răbdare. Mami, te rog, spune-i lui tati să nu se mai îngrijoreze atât de mult în ceea ce priveşte viitoarele mele haine, scutece şi altele, nu e bine pentru sănătatea lui. Eu vreau să trăiască mulţi ani cu mine, să mă sprijine şi să mă încurajeze în momentele dificile. Şi mai vreau să-l văd şi la bătrâneţe, într-un scaun balansoar, aşteptându-mă cu drag să vă fac o vizită. Dacă nu şi nu, atunci spune-i că mă supăr pe el. Şi nepoţii lui vor să facă cunoştinţă cu el, sănătatea lui nu trebuie să aibă de suferit de pe urma grijilor inutile pentru hainele şi jucăriile mele.  
 Chiar din acest motiv m-am decis să vă contactez, pentru a vă da un sfat în ceea ce priveşte hainele, jucăriile, scutecele şi alte produse pentru mine. Eu am mai încercat să vă atrag atenţia cu câte un picior în burtică sau cu minute în care eram foarte agitat, dar mesajul nu a ajuns cum trebuie la destinatar.
 Iată sfatul meu! Tată, deschide laptop-ul şi scrie aşa: şerveţele umede bebeluşi, scutece ecologice bebeluşi şi haine bebeluşi bumbac organic în bara de căutare a site-ului Puffinaut. Produsele de pe site-ul lor mi le doresc. Nu mai căuta degeaba prin zeci de magazine, pur şi simplu, urmează-mi sfatul. Dacă vrei să-mi placă ce-mi cumperi, ascultă-mi dorinţa. 
 Bine, dacă încă nu te-am convins (cred că eşti un tip mai hotărât), atunci îmi poţi cumpăra, pe lângă produsele de igienă, un body pentru bebeluşi pe care scrie “Love Dad”. Eşti mulţumit acum? Îmi poţi cumpăra orice de pe Puffinaut, pentru că au produse organice, bio, fără chimicale, pesticide şi vopseluri toxice. De asemenea, sunt fine la atingere şi au trecut prin procese riguroase de testare şi certificări pentru a garanta siguranţa lor.

Cu iubire,

Viitorul vostru copil. 

Comentarii

Postări populare